Trends indenfor e-juice

Uanset hvilken branche man befinder sig i, så er der på den ene eller anden måde en række produkter, som skiller sig ud. De udgør en trend – produkter, som folk af den ene eller anden grund foretrækker frem for andre. Trenden er de produkter, som oplever den højeste efterspørgsel, og som der bliver solgt flest af. Det gør sig gældende for e juice, og i særdeleshed tøj, hvor vi ofte hører om trends.

Indenfor e cigaret branchen har e juice dog også trends i stor grad. Dog varierer trenden fra tid til anden, da nye produkter indtager markedet. Nye produkter, som er udstyret med en helt ny og innovativ smag. Der er dog altid en række smage, som skiller sig ud, og er populære til e cigaretterne.

E juice trends

e juice trendsVanilje er den foretrukne smag hos mange, men den oplever benhård konkurrence fra andre alternative smage på markedet. Det er blandt andet jordbær og tobak, som mange vælger frem for vanilje. Det er dog ikke kun grundet trenden, at mange vælger tobakssmagen – det er der helt andre, og meget gode grunde til.

Smagen af tobak har fået mange gode anmeldelser, fordi den, efter sigende har en bedre effekt end flere af de andre væsker. Grunden til dette er, at den har samme smag som rigtige cigaretter, og dermed har en stor fordel for folk, som gerne vil nedtrappe deres afhængighed af cigaretter. Du vil derfor opleve den samme smag af tobak, dog uden at rygningen skader dig, da e cigaretternes dampe ikke er skadelige.

Dog gør du klogt i, at gøre dig nogle overvejelser, inden du går i krig på markedet, og undersøger de forskellige smage. Hvis ikke du gør dette, kan det hurtigt tage meget langt tid, at finde de smage, som falder i god jord hos dig.

Billedet ovenfor er taget fra Din eCigarets hjemmeside, og du kan finde en oversigt over deres produkter der.

Du kan i øvrigt læse om den nyeste undersøgelse af e cigaretter på TV2 nyheder og deres sundhedsrisiko her:

http://nyhederne.tv2.dk/udland/2015-08-19-studie-e-smoeger-er-95-procent-mindre-skadelige-end-tobak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *