Kunstige negle er prikken over iét

Du har troeligt gået i fitness centeret flere gange om ugen siden dit nytårsforsæt og målet er nået – dine baller er faste og mavens vidde blevet klar til bikini. Håret fejler heller ikke noget for det er blevet plejet efter alle kunstens regler med organiske shampo og balsam. Derudover har du været ude og shoppe så din garderobe bugner af fedt tøj, der får dig til at ligne en model fra Beverly Hills. Der er bare en detalje der mangler……….. dine negle er korte og matcher absolut ikke resten af dit ellers perfekte udtryk.

Ved at bruge kunstige negle kan du let få flotte og lange modelnegle, så de matcher resten af dit udseende, selv hvis du er neglebider. Et af de systemer der er lettest at komme i gang med er gele negle systemet. Det gør at du kan få hærdehårde lange glinsende negle påsat, som holder rigtigt godt.

Geleen påføres dine negle med eller uden en negletip alt efter den længde du har og ønsker, et tyndt lag bliver hærdet under en UV lampe, der gør at geleen bliver hård. Dette gentages indtil neglen er helt fast og glinsende.

Efterfølgende kan du file neglene så de får den form du ønsker, spidse eller runde, og du kan komme neglelak på og fjerne den igen, fuldstændigt som med naturlige negle. Med dine nye kunstige negle kan du også lave decideret Nail Art hvor du med forskelligt neglepynt pryder neglene med glimmer, perler, mønstre og lignende, kun din fantasi sætter grænsen.

Så har du hele dit udseende på tjek, glem ikke neglene!

Kunstige negle er en let metode til at få de stærke lange negle du drømmer om

Kunstige negle er en let metode til at få de stærke lange negle du drømmer om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *