Kostumer til bygninger

Har du nogensinde tænkt over hvor fedt det ville være hvis alle bygninger havde tøj på? Og især supermand, batman, prinsesse, prinse, troldmands og ABBA tøj? Med andre ord:
KOSTUMER?!

WOW!

Hvor kom den idé fra?

kostume 2Ja, det er helt utroligt, men nu har vi altså fået den, så nu er den ingen vej tilbage. Vi har jo selv været nogen stykker der har klædt os ud i kostumer de sidste 42 år, og nu er turen altså kommet til de bygninger der omringer os. Og når jeg siger os så er det bare Dorte og Henrik, Torsten og Rune, Molly og Polly og lille Snip som jeg taler om. Og så selvfølgelig mig, Tove. Det startede den dag jeg havde begået et mord og gerne ville skifte identitet. Så foreslog Torsten kostumer, og siden da har det ligesom været en ting, og de andre har været noget så støttende.

Glad for alle slags kostumer

 Jeg er taknemmelig for at have venner som dem. Torsten og Rune og Molly og jeg klædte os ud som ABBA og så turnerede vi i noget tid. Og nu skal jeg fortælle jer om den rejse:

Da vi tog afsted havde Molly sørget for kostumer til os allesammen. Kostumer er en vigtig del af sådan et show – folk vil gerne have glimmer og glitter, ellers kan du ikke holde deres opmærksomhed!

De første kostumer vi havde var lavet af avispapir, for det var lige det der var. Torsten sagde det var åndssvagt, men Rune og jeg troede på idéen, og så gik vi på scenen, kun iført avispapir og med en macbook Pro der spillede i baggrunden. Stik imod alle forventninger var vi landet på en genbrugsfestival, sponseret af Mac, så folk var vilde med konceptet og Apple gav os en ordentlig røvfuld støttepenge! Det startede en trend, som stadig lever i bedste velgående på Hawai.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *